Mennesker rundt i hele verden blir mer og mer opptatte og mange familier har rett og slett ikke tid til å tenke ut en handleliste og faktisk gå handle inn alle matvarene selv.

Dette er noe som bedrifter har oppdaget og dermed har det blitt laget nettbutikker hvor en kan klikke seg inn på butikken og klikke hjem absolutt alle matvarene man behøver. En av disse nettbutikkene er dagligvarerdirekte.no og kan blant annet friste med over 4 000 produkter. Det å handle mat blir utrolig enkelt, og man kan til og med velge tidspunktet for når varene skal bli levert.

Dette er rett og slett et utrolig flott tilbud til alle familier hvor foreldre jobber sent, for de som ikke har en butikk rett i nærheten, for pensjonister som ikke har tilgang til butikk og for de uten egen transport. Det hele har blitt utviklet for at hverdagen skal bli litt enklere å takle, og det er en ting mindre som man må tenke på. En annen slik butikk på nettet er kolonial.no som er i samarbeid med Rema 1000. Der kan man ikke bare handle alle slags varer rett fra matbutikken, men det er til og med blitt laget oppskrifter som kan inspirere til middager gjennom hele uken.