Man er alltid ute etter et bedre tilbud, salg eller noe som har en lavere pris enn det man kanskje fant i en nærbutikk eller i en reklame som man fikk tilsendt. Det finnes heldigvis noen nettsider som samler sammen de aller beste tilbudene som finnes på nettet.

Tilbudene blir stadig vekk oppdaterte og det er tilbud på alt fra elektroniske varer til reiser, hotellopphold eller restaurantbesøk. En av de mest kjente nettsidene som dette er Groupon. Dette er en nettside som presenterer daglige tilbud samt rabatter på en rekke ulike butikker og spisesteder.

En norsk side som ligner på Groupon heter dealme.no. De tilbyr både gratis produkter, konkurranser og ulike rabatter. Dette kan være alt fra gunstige forbrukslån, gratis vitaminer, billigere bensin eller kanskje et godt tilbud på et abonnement. De fleste nettsider som dette har tilbud som utløper, man vil ha for eksempel fire dager hvor et tilbud er tilgjengelig. Deretter forsvinner dette tilbudet og det dukker opp noe nytt, som på tilbudssiden Salerunner som oppdateres jevnlig. De fleste slike tilbud vil i tillegg ha et utløpsdato eller noen utvalgte datoer eller dager man kan benytte seg av dem. Dette er selvsagt noe man kan få nyhetsbrev om, og man holder seg dermed oppdatert på alle flotte tilbud til enhver tid.