Liker du å høre på musikk på din iPhone eller iPad, men synes lyden i de integrerte høyttalerne er litt for skral? Hva med å kjøpe en høyttaler, hodetelefoner eller øreplugger, som kobles til ditt Apple-produkt via Bluetooth? Slik kan du velge mellom å høre på musikk i rommet, eller litt mer privat, og usjenert for andre. Det finnes mange ulike produkter å velge mellom!

God lyd

Er det én ting de fleste er enige om, så er det at en god høyttaler er avgjørende for god lyd. Spesielt når man hører på musikk. Du kan også koble sammen flere Bluetooth-høyttalere. Slik kan du få enda bedre lyd fra flere kanter. Dette kan være nyttig på fest, eller når du vil ha litt ekstra volum. Her finner du gode forslag til høyttalere, hodetelefoner eller øreplugger for deg.

For liten og stor

For mange kan det også være aktuelt å kjøpe hodetelefoner til barna, slik at de kan høre på sin musikk, mens en selv driver med sitt. Det er mange alternativer. Det er også viktig å passe på at hodetelefonene har en desibel-sperre, slik at man ikke skader barnas hørsel. 85 dB er faregrensen for voksne over lengre tid. Det kan dermed være lurt å investere i både høyttaler, og hodetelefoner.